Inwijdingen

Natuurlijk kun je ook kiezen om zelf met Shambhala aan de slag te gaan.
Er zijn 4 graden van inwijding. Door de inwijdingen kom je er achter dat Shambhala betekend: vrijheid, bij je eigen kracht komen en ontdekken wat je eigenlijk wil in dit leven.

De energie van Shambhala combineert eigen talenten en waarheden, waardoor men steviger in het leven komt te staan. Het werkt heel subtiel. Je bent namelijk al alles wat je ooit wil en kan zijn. Shambhala helpt jou erbij om dat te realiseren. Jij bepaald je eigen leven.

De eerste graad houdt in dat je je zelf en anderen energie kunt geven, waardoor balans, rust en genezing ontstaat. Dit doe je door handoplegging. Een behandeling hoeft maar 5 tot 10 minuten te duren omdat Shambhala op meerdere niveaus tegelijk werkt. Vandaar de naam. Shambhala, Multi Dimensional Healing.

De tweede graad staat je toe op afstand energie te sturen. Via symbolen krijg je dit aangereikt. Daarnaast krijg je een aantal bijzondere technieken om jezelf te behandelen en te werken aan blokkades en beperkte overtuigingen.

De derde graad omvat meer symbolen en staat je toe om te beginnen met het geven van inwijdingen in de eerste graad.

De vierde graad is de Mastergraad.
Een Shambhala-master ontvangt 352 symbolen. Deze symbolen worden in je energieveld gezet en zij zullen intuïtief verschijnen op het moment dat je ze nodig hebt, voor welk doel dan ook. Je hoeft ze niet uit je hoofd te leren. Met de Mastergraad mag je anderen inwijden in alle vier de graden.
Bij elke graad krijg je een map mee met uitgebreide informatie. Inwijdingen alleen op afspraak. De tijdsduur ligt tussen 2 en 3 uur.

Inwijding Shambhala 1ste graad: € 75,00
Inwijding Shambhala 2de graad: €  95,00
Inwijding Shambhala 3de graad: € 125,00
Inwijding Shambhala 4de graad: € 150,00. Dit is het Master/Teacher level

Opleiding in Shambhala Eenheid, voor hen die meer verdieping willen.

Deze opleidingen vergen een actieve voorbereiding, betrokkenheid en verantwoording van de cursist zelf. Je krijgt, na aanbetaling, het betreffende deel, via e-mail. Je integreert dan in eigen tijd en tempo, de stof en de video's. Voel je, dat je klaar bent voor een afstemming/inwijding, dan maak je een afspraak om de betrokken energetische symbolen in je aura te laten plaatsen.
Je voldoet dan op deze dag het hele bedrag.
Je bewustzijn, gezondheid en persoonlijkheid worden hierdoor op een positieve manier beïnvloed.
Afstelling 1ste graad: € 75,00
Afstelling 2de graad: € 75,00
Afstelling 3de graad: € 100,00
Afstelling 4de graad: € 100,00
Afstelling 5de graad: € 150,00. Dit is het Master/Teacher level.

Initiaties in de Elementen.

Er zijn 5 elementen : nl. aarde, lucht, water, vuur en ether. Elk van deze elementen/koninkrijken brengt jou een persoonlijk cadeau. De initiaties openen ook deuren om beter te leren visualiseren en om beelden te ontvangen of expansie op dit gebied.
Het zijn zintuigprikkelende reizen, die leiden naar balans, inzicht en heelwording zowel lichamelijk, als emotioneel en mentaal. De initiaties zijn gemakkelijk te ontvangen. Het enige wat je nodig hebt, zijn: tijd, stilte, een kaars en een ruimte waar je je kan terugtrekken en niet gestoord wordt.
Na elke sessie heb je pen en papier nodig om je ervaringen op papier te zetten, om duidelijk te krijgen van de voortgang in jouw persoonlijk proces.
En een telefoon om contact te maken met mij om aanvullingen te geven aan hetgeen wat jij ervaren hebt.

Je ontvangt sleutels en oefeningen na de initiatie om het betreffende element te versterken en je leven hier op aarde aangenamer te maken.
Wil je meer weten neem dan contact met mij op, via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de telefoon 0348-442561

Elke initiatie is € 50,00, als uitwisseling van energie.

   
© Inlakesh 2018