Contact en mijn eigen verhaal

Inlakesh

Marjo Kietselaer
Dammolen 67
3481 AL Harmelen

tel.:  0348 442561  (er kan ook worden ingesproken)

Mailadres :  marjo (@) in - lakesh . nl     (zonder haakjes en spaties)

website:  http://www.in-lakesh.nl

Even voorstellen

Mijn naam is Marjo Kietselaer en ik ben meer dan 28 jaar in het basisonderwijs werkzaam geweest. Daarna ben ik aan een nieuwe uitdaging begonnen. Het kunnen doorgeven van positieve, helende, universele energie.

De reden, dat ik dit pad gekozen heb, zijn een aantal gebeurtenissen in mijn leven (onder andere het overlijden van mijn jongste zoon Olaf), die mij het inzicht gegeven hebben, dat er meer is tussen hemel en aarde. Deze ervaringen en met de hulp van deze helende energie, ben ik geworden, wie ik nu ben. Een zeer positief ingesteld mens, met een groot invoelend vermogen in de pijn en zorgen van de medemens.

In 1996 ben ik in aanraking gekomen met Reiki. Mijn ervaring van toen, heb ik steeds bij mij gedragen. In juni 2003 ben ik in de eerste graad van Reiki ingewijd. Voor en na deze datum heb ik vele opleidingen en cursussen gevolgd en mag ik zowel van de Japanse, als Westerse richting, Reiki master zijn.

Sinds 28 september 2007 ben ik Shambhala MDH Master/Teacher en per 19 april 2010 heb ik de afstelling / inwijding in de Shambhala Eenheid Master/Teacher ontvangen.

Inmiddels heb ik ook andere mensen het genot van de energie van Reiki/Shambhala MHD en van Shambhala Eenheid mogen laten ervaren.
In mijn behandelingen kies ik er voor om de energie van Shambhala Eenheid, MHD en Reiki te combineren, hetgeen de energieën versterkt en het effect hiervan intenser maakt. Behandeling op afstand is ook mogelijk dmv een foto.

Dieren zijn ook welkom, of ik kom hen helpen op locatie.

Inwijdingen in Shambhala, Multi Dimensional Healing, en afstellingen in Shambhala Eenheid, verzorg ik ook.

Per maart 2011 heb ik de bevoegdheid om mensen te initiëren in de 5 Elementen: aarde, lucht, water, vuur en ether.

Heerlijke reizen, die leiden naar balans, inzicht en heelwording.

Daarnaast geef ik les voor volwassenen in ontspanningstechnieken (gerelateerd aan yoga oefeningen). Een keer per maand in de 2e week kan men bij mij een begeleide meditatie volgen en een keer per maand in de laatste week, organiseer ik een avond, waarop mensen, die ingewijd zijn in Reiki of Shambhala, samen komen en om elkaar te behandelen.

Sinds oktober 2013 heb ik een certificaat gehaald bij Marie-Claire van der Brugge om mensen in de laatste fase van hun leven te begeleiden, op een andere manier dan de verzorgende kant. Het is meer een begeleiding in de spirituele kant van het bestaan en het sterven en wat er daarna eventueel zal kunnen komen.

Ik werk samen met spiritueel werkers nederland in Almere

   
© Inlakesh 2018